Det har blivit mer och mer populärt i Sverige att spela på trav online. Det finns flera spelbolag som erbjuder detta i sitt utbud och en av våra favoriter är 888Sport. Är du ny kund så kan du ta del av en travbonus hos 888Sport när du gör din första insättning. Nya kunder får nämligen 500% oddsbonus upp till 500 kr. Sätt in 100 kr och spela med 600 kr.

Hämta travbonusen hos 888Sport

500 kr i travbonus hos 888Sport

Spela med travbonus hos 888Sport

Är du ny på det här med betting på trav? Då kan det vara en god idé att läsa på lite innan. Det finns många travtips att hitta online som kan hjälpa dig om du vill prova på att betta på trav. Lär dig lite mer om de bästa oddsen på travloppen som finns på de olika travbanorna runt om i Sverige och utomlands. Ju mer man lär sig destu roligare blir det att spela.
När du sedan är redo att spela så kan du ta en titt hos 888Sport som erbjuder riktigt bra odds på trav. Som ny kund så får du dessutom en välkomstbonus som går bra att använda till dina spel på trav. 888Sport ger nya kunder 500% oddsbonus upp till 500 kr. Det innebär att du kommer att ha 600 kr att spela med när du gör en insättning på så lite som 100 kr.

Regler och villkor för bonusen

Innan man börjar spela så kan det vara en god idé att kolla upp regler och villkor för en eventuell bonus. Värt att notera är dock att nästan alla oddsbonusar fungerar på trav. Bonusen du får hos 888Sport kommer såklart med omsättningskrav och de är helt normala om man jämför med andra aktörer på marknaden. Det gäller att omsätta bonusen 8 gånger till ett minsta odds på 1.80. För att få bonusen så gäller det att du gör din insättning på 100 kr eller mer. Du har 60 dagar på dig att spela igenom din bonus. 888Sport har självklart en svensk spellicens och det innebär att du kan spela tryggt och skattefritt hos dem.
Läs mer hos 888Sport

500 kr i travbonus hos 888Sport