Här listar vi alla travbonusar 2022 för att spela på svenskt trav. Det finns just nu flera spelbolag som erbjuder en oddsbonus som går bra att använda på trav och dessa hittar ni i vår topplista.

Alla travbonusar 2022 för att spela på svenskt trav

Alla travbonusar 2022

Här är alla travbonusar i Sverige 2022. För att förtydliga så rör det sig om oddsbonusar som man använda för att spela på alla svenska travlopp och då som vinnare eller platsspel.

Alla travbonusar i Sverige 2022

  1. Nordicbet 500 kr – Nordicbet är Sveriges bästa bettingsida för trav. Här får nya spelare en oddsbonus på 100% upp till 500 kr som kan användas på trav. Nordicbet har dessutom bäst odds på vanliga V75 lopp i 4 fall av 5.
  2. Betsafe 500 kr – Även Betsafe är en bettingsida som satsar stort på svensk trav. Här får man 500 kr i bonus och hela bonusen kan användas för att spela på trav. Även här är oddsen på trav bättre än vad de är hos ATG.
  3. Betsson 100 kr – Detta är en liten bonus men den har inga omsättningskrav. Det innebär att när du har satsat 100 kr på ett travlopp med din bonus så är hela vinsten din att ta ut direkt vilket är riktigt bra tycker vi!

Fler spelbolag med odds på trav

Det finns fler spelbolag med odds på trav men alla dessa erbjuder inte möjligheten att spela på trav med oddsbonusen. Hela listan med svenska oddsbonusar finns på Betsmart.se. Man kan sedan titta igenom villkoren för respektive bonus för att se vad som är tillåtet att spela med just den bonusen.

ett spelbolag som erbjuder mycket odds på trav är Unibet. Här kan man spela på alla svenska travlopp och även en hel del utomlands. Även Svenska Spel har ett stort utbud av trav och där kan man hitta riktigt bra odds för den som är travintresserad.

Alla travbonusar 2022 för att spela på svenskt trav