I Sverige är travsporten enormt stor och fortsätter trots pandemin. Dock sitter publiken numera i TV sofforna istället för på travbanorna. Här kan du läsa om de bästa travbonusarna på den svenska marknaden just nu. Betsson, NordicBet och Betsafe erbjuder alla 100 kr extra att spela med på trav för alla nya spelare.

Spela med travbonus hos Betsson.

Bästa travbonusarna

Bästa travbonusarna hos Betsson, NordicBet och Betsafe

Vill man spela på trav så finns det tre sidor som sticker ut lite extra på den svenska marknaden och det är Betsson, NordicBet och Betsafe. Alla tre har proffsiga sidor, snabba uttag och givetvis så har de svensk spellicens. Dessutom erbjuder de en välkomstbonus som går att använda till spel på trav. Med deras välkomstbonusar får nya kunder 100 kr extra att spela med.

Betsson travbonus:
Betssons välkomsterbjudande ger alla nya kunder 100% bonus upp till 100 kr. Sätt in 100 kr och spela med 200 kr.
Innan man kan göra uttag så gäller det att omsätta bonusen 1 gång. Man har 60 dagar på sig att omsätta bonuspengarna.

Till Betsson

NordicBet travbonus:
NordicBet vill inte vara sämre utan erbjuder även de 100 kr extra att spela med till nya kunder när man gör en första insättning.
Det är samma villkor som gäller alltså att omsätta bonusen 1 gång inom 60 dagar.

Till NordicBet

Betsafe travbonus:
Alla goda ting är tre och det innebär att även Betsafe ger 100 kr extra att spela med till nya kunder.
Omsättningskravet är även hos Betsafe 1 gång för bonusen och man har 60 dagar på sig att spela igenom bonusen.

Till Betsafe

Svenskt Travkriterium

Lördag den 26 september är det dags för ett av de klassiska unghästloppen Svenskt Travkriterium på Solvalla. Detta är ett lopp för treåriga svenskfödda hingstar, valacker och ston. Loppet är 2640 meter med autostart. Finalen körs av 1:an och 2:an från de sex olika kvalloppen. Vinnaren av Svenskt Travkriterium kammar hem 2 miljoner kr.
Samma helg körs Svenskt Trav-oaks vilket är en klass enbart för ston. Den som vinner första pris där får 1,4 miljoner kr.

Bästa travbonusarna september 2020