Betsafe är ett av de bästa spelbolagen när det kommer till trav. Dessutom så har de en riktigt bra sajt för dig som gillar att spela på trav och galopp. Just nu så får alla nya kunder en Betsafe travbonus på 100% upp till 500 kr. Det är ju passande nu när vi närmar oss Elitloppshelgen på Solvalla i slutet av maj. Hämta din travbonus hos Betsafe

Betsafe travbonus upp till 500 kr

Betsafe travbonus till nya kunder

Om du som travintresserad missat Betsafe så ska du läsa vidare här. Med en av Sveriges bästa travsidor med ett stort utbud så är Betsafe ett hett tips att ta en närmare titt på.
Nya kunder får dessutom ett välkomnande i form av en travbonus som ger dig 100% bonus upp till 500 kr. Det innebär att när du gör din första insättning på 500 kr så kommer du att ha 1000 kr att spela med.

För att få din travbonus:

  1. Registrera dig hos Betsafe.
  2. Anmäl dig till välkomstkampanjen.
  3. Gör din första insättning och så får du 100% travbonus upp till 500 kr.
  4. Aktivera bonusen under ditt konto.

Elitloppet på Solvalla 2019

Helgen den 24 – 26 maj så är det dags för en av årets höjdpunkter när det kommer till trav. Då är det äntligen dags för Elitloppet på Solvalla. Ända sedan 1952 så har Elitloppet körts och blivit en stor händelse för oss i Sverige men även för resten av Europa och i vissa fall ändå längre än så.

Elitloppet har i uppgift att ta reda på vilken häst som blir världsmästare på sprinterdistansen 1609 meter. Totalt så är det 16 hästar som deltar. Det är två uttagningslopp med 8 hästar som ska kvala till finalen. I den spännande finalen den 26 maj så kommer vinnaren att kamma hem tre miljoner kronor.
Spela på Elitloppet hos Betsafe

Betsafe travbonus upp till 500 kr