Vi sticker ut hakan med ett speltips på Breeders Crown 2019. Favorit att vinna är inte oväntat Power som var suverän i sin semifinal. Läs vidare för att ta del av ett riktigt superodds på favoriten!

Speltips: Power vinner Breeders Crown 2019

Speltips – Breeders Crown 2019

Breeders Crown är en av de mest populära spelen när det handlar om att spela på Trav. Breedsers Crown 2019 är inget undantag, tvärtom är det nu i år när spelmarknaden är fri som vi kan få riktigt bra odds på loppen.

Tittar man på oddsen så är Power med rätta favorit till segern i kategorin 3-åriga hingstar/valacker. I finalen ställs han i först hand mot Brother Bill och Aetos Kronos. Dessa tre tror spelbolagen på. Dock är vårt speltips att favoriten Power vinner i samma överlägsna stil som i semifinalen.

Tittar man på oddsen är det hos 888Sport man kan få ett supererbjudande på just Power. Normalt spelar man honom som vinnare till ca 2.50 ggr pengarna men hos 888sport går det att få hela 16 ggr pengarna som ny spelare. Till erbjudandet

Odds Breeders Crown 2019

Tittar man på oddsen är det onekligen Power, Brother Bill och Aetos Kronos det handlar om. Vill man hitta en riktig underdog är det utan tvekan The Bald Eagle som gäller med odds på 115 ggr pengarna hos Unibet. Här följer samtliga vinnarodds.

Breeders crown odds

Travbonusar hos spelbolagen

Flera spelbolag erbjuder bra travbonusar. Dessa kan man ta del av för att förbättra sina odds ytterligare. Nu hittar dem direkt på vår startsida Travbonusarna.se. Bl a finns en riktigt bra oddsbonus hos Unibet som även fungerar på trav. Den är på 100% upp till 2000 kr. Den som sätter in 2000 kr har alltså totalt 4000 kr att spela med. Dessutom är omsättningskraven förmånliga då odds på 1.40 eller högre räknas med i omsättningen.

Till Unibet

Speltips: Power vinner Breeders Crown 2019