LeoVegas har en av de bästa travbonusarna 2019. Sport har under lång tid legat svenskarna varmt om hjärtat och i och med LeoVegas eftertraktade  sportbonus som välkomstpresent. Till nya spelare finns det både vinster och trevliga sportevenemang att kika närmare på. Sportbonusen begränsar sig inte bara till sport och ligor som NBA, Allsvenskan eller den engelska Premier League – du har också en möjlighet att utnyttja den i samband med travsport. Till LeoVegas

LeoVegas med en av de bästa travbonusarna 2019

En ”helyllebonus” för trav- och sportfantaster

Den ”kungliga” bonusen som den så rart kallas hos LeoVegas, är en flexibel välkomstgåva som både kan användas i sportsammanhang och till trav. Eftersom trav är en av de mest populära sporterna i Sverige är det sannolikt många som sitter och gnuggar händerna vid blotta tanken på att ta del av den här förmånen. Dock kan du lika gärna live-streama din favoritmatch i basket, fotboll eller hockey och njuta av sportbonusen där. I LeoVegas Sport kan du titta direkt på matcherna och betta i realtid. Därmed kan du få insatta bonuspengar direkt in på spelkontot när matchens öppnande signaleras genom en vissling. LeoVegas är dessutom en av de travsidor som har svensk spellicens.

För spänningsfyllda travspelare kan bonusen som sagt också användas till oddsspel inom den här kategorin. Faktum är att casinon och spelbolag som LeoVegas tar alltmer plats när folk får nys om de attraktiva sportbonusarna. Genom det här har många till och med vänt ATG ryggen. Och nu vänder de istället sig till en mer mångsidig aktör som både har sport och trav på agendan. Som ytterligare ett plus har LeoVegas utvecklat en anpassad mobilversion som gör att du kan spela direkt i mobilen om så önskas.

Villkor

När du gör din första insättning hos LeoVegas Sport får du 100 % extra att spela för i sportbonus på insättningar upp till 2000 kronor. Om du således sätter in 1000 kronor får du totalt 2000 kronor att spela för. Kraven som tillämpas är att du måste omsätta bonusbeloppet åtta gånger i just sportavdelningen innan du kan ta ut bonussumman i kontanter. Oddset måste vara minst 1,80 eller högre. E-plånböcker som Skrill och Neteller omfattas inte av sportbonusen. Tänk också på att du måste omsätta välkomstbonusen inom en 60-dagarsperiod. Skulle du kamma hem vinster sker utbetalningar oftast inom 24 timmar.

Till LeoVegas

LeoVegas med en av de bästa travbonusarna 2019