Nordicbet är Sveriges bästa travsida 2021. Här finns de bästa vinnaroddsen av alla spelbolag med trav inklusive ATG. Utöver de bästa oddsen finns här även Dagens Duo med boostade odds på de två mest spelade hästarna! Till Nordcibet

Sverige bästa travsida 2021 - Nordicbet

Sverige bästa travsida 2021 – Nordicbet

Nordicbet röstas under 2020 fram till bästa Trav-och Galoppoperatören enligt EGR. Det är ingen slump att just Nordicbet är det bästa spelbolaget för att spela på trav just nu. Inget annat spelbolag satsar så hårt på att erbjuda de bästa oddsen på svenskt trav. Och där man får bra odds kan man även vinna pengar. För oss spelare är det en perfekt situation som gör att vi kan öka våra spelvinster på trav. För precis som med betting så handlar det om att spela där oddset är högst för att bli en vinnare i längden.

De bästa oddsen på svenskt trav

De bästa oddsen på svenskt trav

Varje månad mäter Nordicbet hur väl oddsen står sig mot marknadsledande ATG. Där talar statistiken sitt tydliga språk och det är att Nordicbet har bättre odds an ATG i nästan 85% av fallen. Att spela vinnare och plats hos ATG innebär att man förlorar pengar. Genom att välja Nordicbet istället vinner man mer pengar på samma spel. Det är så man vinner på trav i längden. Det finns även en Nordicbet sportbonus för alla nya spelare.

Dagens Duo med ännu bättre odds

Dagens Duo med ännu bättre odds

Nordicbet har nyligen lanserat något de kallar Dagens Duo. Det fungerar som Dagens Dubbel men med extra bra odds. De två mest spelade hästarna boostar Nordicbet oddset på. Det är med andra ord här du får de bästa oddsen även om du spelar normalt sett spelar Dagens Dubbel hos ATG!

Alla dessa förbättrade odds är en av anledningarna till att Nordicbet är Sveriges bästa travsida 2021 enligt oss. Även utbudet av travlopp är stort och håller samma eller bättre klass än konkurrenterna!

Till Nordicbet

Nordicbet – Sverige bästa travsida 2021 med bäst vinnarodds