Pandemin har lamslagit världen och Sverige under ett helt år och nu ser vi framemot sommaren med lite lättnader i restriktionerna. Om du vill spela på trav med sommarens bästa travbonusar 2021 ska du titta hit. Från 1 juni kan du nämligen återigen gå på trav om än i begränsad utsträckning. Vi ger dig topp 3 över de bästa travbonusarna.

Just nu får alla nya spelare 100 kr i travbonus hos Nordicbet

Sommarens bästa travbonusar 2021

Sommarens bästa travbonusar 2021 – Topp 3

  • Nordicbet är det spelbolag som ha bäst odds på trav. Nya kunder till Nordicbet får en oddsbonus100% upp till 100 kr. Bonusen+ insättningen ska sedan omsättas 1 gång innan uttag kan ske till minsta odds 1,50. Fördelen med många andra bonusar är att Nordicbet även tillåter spel på hästar för sin bonus. En riktigt bra nyhet tycker vi. Sätt in en hunka och så har du tvåhundra friska kronor att spela på travet med. Och oddsen är dessutom bättre än ATG många gånger.
    Till Nordicbet
  • Betsson vill inte vara sämre när det kommer till en bra travbonus. Här kan du efter att du spelat hos Nordicbet även skapa ett konto här för en riktigt bra travbonus. I vårt tycke är detta en av sommarens bästa travbonusar 2021. Sätt in 100 kr så har du även här 200 kr att spela på trav med. Perfekt nu under sommartravet eller Elitloppet. Samma omsättningskrav gäller att du ska spela för bonus+ insättning en gång till minsta odds 1,50. Hämta din 100% upp till 100 kr. Mer info om Betsson bonus här
    Till Betsson
  • Betsafe är den tredje travbonusen som vi kommer rekommendera i detta inlägg i likhet med de två övriga bonusarna kan du även ta denna bonus från Betsafe på 100% upp till 100 kr. Även här är det tillåtet att spela på trav. Samma omsättningsvillkor som de övriga två. Totalt väntar dig alltså 300 kr extra att spela på trav med om du väljer dessa tre bonusar.
    Till Betsafe

Sommarens bästa travbonusar 2021