Betfair och deras spelbörs har blivit ett allt mer populärt sätt för svenskar att spela på. Spelbörsen skiljer sig åt från det traditionella sättet att spela odds. På Betfair spelbörs 2020 spelar du inte mot spelbolagen utan mot andra spelare och du kan själv sätta odds som folk kan spela på.

Ta en titt i spelbörsen hos Betfair

Svenskt trav tillbaka på Betfair spelbörs 2020

Trav på Betfair spelbörs 2020

Att spela på trav är otroligt populärt bland svenska spelare och nu är det glädjande nyheter att Betfair erbjuder spel på svenskt trav på sin spelbörs. Detta gör att just du får chansen att sätta dina egna odds på trav som folk kan välja att spela på. Alternativt att du kan välja att backa eller spela mot andra spelares travspel.

Hur fungerar det?

Då spelbörsen är ett nytt innovativt sätt att spela odds på kan du få marknadens högsta odds när du spelar trav på Betfairs spelbörs. Skillnaden här jämfört med att spela på andra spelsidor som erbjuder trav är att det inte är spelbolaget som sätter oddsen. Oddsen sätts av spelare, vilket gör att oddsen ofta är högre på spelbörsen än andra sidor. Det som gör spelbörsen och att spela på trav så unikt hos Betfair är att dina travkunskaper verkligen sätts på prov. Det handlar helt enkelt om att du som spelare ska hitta spel som du tror presterar sämre eller bättre än vad andra spelare tror och därmed får du ett högre odds än vad den vanliga marknaden erbjuder.

Det som också skiljer spelbörsen jämfört med vanliga odds är att när du bokar ett spel så är det för att du inte vill att det spelet ska ske. Så har du en häst som du tror väldigt mycket på så ska du boka att den inte vinner och få andra att spela på det oddsen, för går det inte igenom så vinner du pengarna som andra spelare har bokat, alternativt att det är en häst som är favorit men du tycker är överskattat och inte tror ska vinna så kan du boka att hästen ska vinna och om den inte gör det så vinner du pengarna.

Du kan spela på traditionellt vis även på spelbörsen när du spelar på trav genom att backa andra spel precis som vilket odds som helst.
Till Betfair

Svenskt trav tillbaka på Betfair spelbörs 2020