Året börjar lida mot sitt slut och vi tittar vidare på vilka travbonusar 2021 man kan vänta sig. Det har varit ett konstigt år men travet har fortsatt med sina lopp. Dock utan publik. Det har dock gått bra att spela på trav hela året och hästarna och kuskarna har kunnat tävla vidare. Vi tittar nu vilka spelbolag som erbjuder de bästa travbonusarna under 2021.

Travbonusar 2021 - vi har hela listan

Travbonusar 2021 Topplistan

Här följer en lista på de spelbolag som erbjuder trav och har en välkomstbonus som du kan använda när du vill spela med de bästa travbonusarna 2021:

  • Betsson har ett utmärkt spelutbud på trav i en egen sektion. Och just nu är deras sportbonus även tillåten för oss travspelare. Nya kunder får 100% upp till 100 kr i bonus. Sätt in 100 kr och spela med 200 kr. Innan man kan göra uttag så gäller det att omsätta bonusen 1 gång. Man har 60 dagar på sig att omsätta bonuspengarna. 18+ år, regler och villkor gäller, stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
    Till Betsson
  • Nordicbet har även det en bra oddssida enbart anpassad för svenskt trav. Nya kunder till Nordicbet får även de 100% upp till 100 kr att använda på valfri sport inklusive trav. Sätter du in 100 kr har du alltså 200 kr att spela med. 18+ år, regler och villkor gäller, stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
    Till NordicBet
  • Betsafe är även de stora på travsport med en egen trav och galoppsida med mängder av travodds. Nya kunder får 100% upp till 100 kr att använda på sport. Det gör att du kan använda dina bonuspengar som du vill men om du gillar trav kan du spela för dom här på utländska och svenska travlopp. 18+ år, regler och villkor gäller, stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
    Till Betsafe

Fler bolag med travbonus 2021

De över är de bästa bonusarna men det finns även fler bolag som har trav. Det finns numer även att spela hos Unibet som har en bonus för sport och Svenska spel för att nämna några. Svenska spel har precis lanserat spel på franskt trav som kanske kan intressera några spelare. Du får dock ingen bonus hos Svenska spel för tillfället.

Travbonusar 2021 – vi har hela listan