Unibet har skapat upp en helt ny travsektion för trav och galopp. Nu finns mängder av odds på på trav samlade på ett ställe. Här går vi igenom vad vi hittar för typer av spel i Unibets nya travsatsning. Till Unibet

Unibet Trav & Galopp - En helt ny travsektion

Unibet Trav & Galopp

Unibet Trav & Galopp är ett helt nytt koncept för att inkludera alla oss travspelare i Unibets betting. Och det är på tiden att alla som gillar att spela på trav äntligen kan få ta del av det fulla utbudet av travspel även här. Sektionen Trav & Galopp innehåller följande:

  • Travlopp
  • Galopp
  • Greyhound races

Det finns lopp från bl a följande länder: Sverige, UK, Irland, Sydafrika, USA, Chile, Argentina, Irland. För att nämna några. Detta innebär att det i princip finns lopp att spela på dygnet runt. Ingen annan bettingsida har i dagsläget fler lopp att spela på. Många av loppen har dessutom en ”Play” symbol på sig. Det innebär att man kan se loppet via livestream direkt hos Unibet. Du kan titta i mobilen, surfplattan eller i datorn.

Svensk trav hos Unibet

Mest intressant för oss i Sverige är givetvis möjligheten att spela på svenskt trav. Och det har vi nu möjlighet att göra direkt hos Unibet. Det som man dessutom får på köpet är bättre odds. Det är klart mycket bättre odds att spela plats/vinnare än hos ATG.

Det som fortfarande inte finns hos Unibet är poolspel liknande V75 som ATG erbjuder. Vi tror dock att det kommer inom kort nu när odds på trav och galopp finns att spela på. Att lägga till poolspel kommer att öka intresset ytterligare och ge ATG en tuff konkurrens om oss travspelare. Man kan även ta del av Unibets bonus när man spelar. Här har vi fler travbonusar för 2021.

Sedan tidigare har Svenska Spel börjat utmana ATG med sina poolspel på franskt trav. Även här finns intressanta spelformer på trav och galopp för den som spelar på trav.

Unibet Trav & Galopp – En helt ny travsektion